divendres, 13 de març del 2015

Homes i dones, companys i companyes, obrers en general del sistema fals democràtic de l'estat; pas a exposar el meu pensament amb i en la creença que el que us diré és per pensar-hi, en l'acte de la força dels pistolers a sou de l'estat, que ens coaccionen les nostres llibertats en el moment de les nostres reivindicacions:





























CATALANS:
Imaginem per un moment que, a nivell nacional existís la llibertat igualment que als Estats Units del poder de compra d'una arma de foc ... per a la caça, per a la defensa personal, o el tir olímpic, sense més demanda, que el DNI i penals.


Una família pare, mare, avi, àvia, cunyat, nebots, fills.

Deprés d'haver estat pagant i contribuint a tots els dispendis que exigeix ​​el govern a través de la societat que l'estableix; per falta de pagament, ens vol arrabassar la nostra llar, domicili, on hem criat als nostres fills, on els nostres pares i nosaltres mateixos seguim amb el suport de la nostra família, vénen uns pistolers a sou i ens volen arrabassar allò pel que els nostres pares i nosaltres mateixos, hem estat lluitant durant tota la vida; perquè segons la llei establerta, el banc té dret, no només quedar-se amb la nostra feina, sinó que a sobre, vam quedar en deute perpètua amb el banc. Això és inadmissible.

Però que passaria si com als EUA, la venda d'armes de foc, no tingués els impediments que té és Espanya, quants pistolers a sou, dels que vénen a desnonar de casa seva, actuarien amb la mateixa actitud, sabent que a l'altre costat de la porta hi ha un company ésser humà, que vol defensar els seus fills, la seva dona, als seus pares, i per tot el que ha treballat tota la vida ?, té l'oportunitat i l'accés de fer-ho, mitjançant una arma de foc. Quants creiis d'aquests pistolers, que alguna vegada es poden veure en la mateixa situació, desallotgin a ningú.

PER TANT, A favor DE PROMULGAR UNA LLEI PER A QUE TOT CIUTADÀ, PUGUI TENIR ACCÉS A UN ARMA DE FOC, PER DEFENSAR LA SEVA PATRIA, LA SEVA FAMÍLIA, CASA I LA SEVA SUBSISTÈNCIA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS