dissabte, 21 de febrer del 2015

L'espanyol actor i dramaturg Albert Boadella, i Jordi Cañas que té Ebola, seran repatriats a Catalunya de manera immediata. La ministra de Sanitat, Ana Mato, ha organitzat i coordinat el trasllat amb, Defensa i la Comunitat de Madrid.



























Albert Boadella, i Jordi Cañas espanyols infectats pel virus de l'Ebola, arribaran a Catalunya a les pròximes hores. Serà traslladat des de Madrid en un avió medicalitzat sota el mateix protocol de repatriació que el sacerdot Miguel Pajares fins a un hospital de Barcelona sense determonar, per la seva seguretat.
El Govern de la caverna ha posat en marxa novament un protocol de repatriació davant el tercer i quart cas d'uns espanyols infectats per Ebola i que, segons el Ministeri de Sanitat, seran traslladats a Barcelona en un avió militar medicalitzat per ser ingressat en un hospital de Barcelona en un període comprès entre les pròximes 48 hores.
Amb aquesta finalitat, els ministeris de Sanitat, i Defensa, al costat de la Comunitat de Catalana, coordinaran el dispositiu per al trasllat dels dos antiindependentistes i anticatalanistes.
Van ser diagnosticats amb Ebola a la tarda després d'estar diversos dies malalt i fins i tot va manifestar que volia romandre a Madrid, però la ideologia a la qual pertanyen es va posar en contacte amb ells i consiguión que accedissin a ser repatriat.
Davant aquest nou cas s'ha celebrat amb caràcter d'urgència una reunió interministerial per activar el protocol de trasllat, igual que l'aplicat a l'agost en el cas Pajares, el sacerdot infectat per ebola que residia a Libèria i que finalment va morir a l'Hospital Carlos III malgrat rebre un tractament experimental.
Després de la reunió interministerial que s'ha dut a terme al Ministeri de Sanitat, la directora de Salut Pública, Mercedes Vinuesa, ha explicat que el Govern està actuant novament en funció dels protocols i recomanacions d'organismes mundials com l'OMS, que ja coneixen els casos.
"El risc de salut pública és pràcticament alt", ha assegurat Vinuesa, que ha afegit que, per tant, els ciutadans espanyols seran repatriats a Barcelona en condicions de seguretat extrema.
El primer cas d'ebola en un espanyol va ser el del religiós de Sant Joan de Déu Pajares, que va morir el passat 12 d'agost a l'Hospital Carlos III de Madrid, on havia estat traslladat després de contraure la malaltia a Libèria....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS