dimecres, 19 de febrer del 2014

Sistema i solució per fer neteja de polítics , anticatalanistes i anti independentistes , amb el que a més a més afavoreix la protecion del medi anbiente i la nutrició de la fauna local . VIDEO :





















http://youtu.be/yf4tA40skO8


El més insòlit del cas , si cap, és que tot i que la serp va ser capturada i oberta en canal , ' descobrint ' la víctima en les seves entranyes tal com queda provat en l'enregistrament que acompanya aquestes línies , ningú al poble va donar crèdit a principi als fets .
A cor què vols
L'acompanyant del legislador que va tenir tan tràgic final - que pel que sembla estava amb ell donant-li al aiguardent - compte que, després del succés , va córrer a explicar-ho als veïns , esclatant aquests en riallades al no donar crèdit :

    
" Jo vaig veure quan se li va enrotllar i se'l va menjar . El poble va començar a riure a riallades quan vaig explicar que va ser engolit . Em van titllar de boig " .
L'esposa del mort va dir per la seva banda que el seu marit havia estat enviat a la selva "per lliurar una quantitat important de diners" , que per cert no va aparèixer per enlloc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS