dimarts, 11 de febrer del 2014

Pels serveis prestats a la Corona . El fiscal Pedro Horrach després dels serveis prestats a la Corona , més enllà de la seva obligació professional en el socors de la Infanta i en l'atac , en ocasions , als discrepants , es pronostica per a " ell" , un retir daurat , i lluent recompensa , en una ocupació de categoria en un tribunal penal internacional de Justícia a l'Haia.





Diuen que el seu pas estel · lar per les pàgines de Vanity Fair va ser un error . No és per descomptat una revista en què un esperi topar amb un fiscal , però el seu ego d'home segur de si mateix el va portar a lluir-se com un paó ansiós de protagonisme . "És conducta típica d'algú que va sobrat " , advertia un conegut membre de la Judicatura .
" En una família normal, la dona no coneix necessàriament els embolics econòmics del seu cònjuge " , va deixar anar llavors Pedro Horrach en defensa de Donya Cristina . Va arrossegar així la idea d'una professional competent , la d'una dona del seu temps , independent d'un marit , però he aquí, comprimit , el rigor jurídic del personatge . La gasosa frase del fiscal del cas Nóos - Aissó va aconseguir que l'espanyol del carrer murmurés , i el murmuri acabés en esbroncades salpebrats amb més o menys irreproduïbles insults . Què ha fet ell per irritar a tants ?
Enmig de l'enrenou , l'embolic , de la bronca , Horrach s'ha bolcat més enllà de la seva obligació professional en el socors de la Infanta i en l'atac , en ocasions, a les discrepants . Va arribar a sostenir que la filla del Rei estava sent imputada "sense trets delictius" que ho justifiquessin o que "les conjectures o sospites no constitueixen títols vàlids d'imputació " , tot i que Cristina era membre de la Junta Directiva de l'Institut Nóos , titular del 50% de la Societat Aissó i fins assistia a esdeveniments que permetien obtenir substanciosos contractes .
Pedro Horrach va justificar que els que diuen que hi ha tracte de favor a la Infanta " venen fum com feien Iñaki Urdangarin i el seu soci Diego Torres" . Però només va retardar l'inevitable. Errar en posar tantes pedres al camí del jutge José Castro davant una Monarquia a la qual li creixen els nans i va posar en obscena evidència aquesta divisió de poders en què ningú creu i va fer miques l'aparença d'igualtat de tots davant la Dura Lex set Lex . És la conclusió més òbvia , no necessàriament encertada , que el carrer ha extret de les seves tires i arronses . Déu n'hi do .
El resultat del seu accions està cridat a tenir conseqüències per a la Direcció de l'Estat per molt que el Ministeri Públic demani ara penes que sumen 132 anys de presó per a 16 imputats . I al capdavant de tots ells , el propi Urdangarin i Torres . És ja un lloc comú en diversos ambients judicials que Horrach "està cremat i cansat de tanta bulla " . En aquestes circumstàncies , n'hi ha que pronostiquen per a ell un retir daurat , el seu acomodament en una ocupació de categoria en un tribunal penal internacional de Justícia , una marxa a l'Haia .
D'acabar fent-se realitat aquesta promoció , totes les mirades valoraran definitivament les actuacions de Pedro Horrach durant el procés des del prima dels suposats serveis prestats a la Corona .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS