divendres, 7 de febrer del 2014

L'Església " de la pederàstia i l'abús sexual a infants i adolescents , " , prohibeix avortar i oblida els immigrants , Papa Francisco ja sabem que no pots arribar a tot , però no ens defraudis .





Han mort una desena d'immigrants subsaharians que pretenien entrar a Ceuta . La Guàrdia Civil va llançar salves a l'aire , "mai als cossos , amb intenció dissuasòria " , diuen els guàrdies civils . Però hi ha versions que també hi va haver trets amb pilotes de goma i gasos per impedir com sigui que arribessin al seu destí els subsaharians . A Melilla continua funcionant la reixa de les fulles i , sovint , la Guàrdia Civil atia els immigrants sense papers .
Condemnant l'avortamentSentim o llegim cada dos per tres a clergues , monsenyors i, en general , rosegaaltars , condemnant l'avortament . Mentrestant, el PP- via ministre Gallardón -acaba d'aprovar un projecte de llei de l'avortament molt restringida i pràcticament caduca , que ha estat rebutjada per la majoria ciutadana , especialment la femenina .
Abús sexual a nensL'Església catòlica , que arrossega - aquí ia tot l'orbe cristià conegut - la pederàstia o l'abús sexual a infants i adolescents , reitera una i altra vegada que l'avortament és un crim o alguna cosa semblant . Ho diuen fins a la sacietat , i dóna-li que dóna-li , com si les dones fossin assassines . Les dones continuen sent tabú , segons els capitostos eclesiàstics . I per això se'ls prohibeix que siguin sacerdotesses , párrocas , bisbes, cardenalas i mames .
No els beneeixenParlen els capellans i els seus superiors de l'avortament i el maleeixen . O no els beneeixen . El mateix fan amb l'homosexualitat . I què fer amb els homosexuals , les lesbianes i etcètera ? Doncs no contesten . I en el millor dels casos es dilueixen en vaguetats i frases buides . Els sembla una infàmia l'avortament , però no se'ls sent gairebé mai protegir de veritat als immigrants l'únic delicte és la fam i la misèria .
Els més feblesHi ha sectors de l'Església que sí que tenen sensibilitat social i que ajuden els més febles. Però què bisbe , arquebisbe o cardenal ha sortit exigint al Govern que els immigrants sense papers no han de morir anant cap a la terra promesa ?
PD . El Papa Francesc no pot arribar a tot en la seva formidable propòsit de canviar de dalt a baix una Institució obsoleta i lamentablement podrida en moltes de les seves parts . Però no ens defraudis , Francisco !
.
Enric Sopena

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS