divendres, 7 de febrer del 2014

L'Audiència de Madrid veu democràtic el escrache a Sáenz de Santamaría mentre , Botella demana als jutges que no escoltin " al carrer " perquè és una cosa " de la Revolució Francesa" . Ampolla condemna els escraches i diu que no perd el temps en "petites cosetes " en tenir " molta feina " a l'Ajuntament .






L'alcaldessa de Madrid ha demanat a la Justícia " instruccions silencioses " i que "no es prolonguin indefinidament" , al que ha sumat el seu rebuig a la tendència que els jutges es deixin portar per " el sentir del carrer " , una cosa pròpia " de la Revolució Francesa" , ja que el que cal fer és aplicar les lleis emanades del Parlament . En una entrevista a la Cadena Cope , Botella ha titllat de "lamentable" i "molt perillós per a l'Estat de Dret" la decisió de la jutge que ha considerat que no és delicte el escrache davant del domicili de la vicepresidenta del Govern , Soraya Saénz de Santamaría .
Preguntada sobre si la decisió hagués estat diferent si l'afectat hagués pertangut a un altre partit polític , la primera edil no ha dubtat a contestar que "la vara de mesurar sempre ha estat diferent" i que no volia ni pensar què hauria passat si el escrache ho hagués patit un dirigent socialista . Per Botella, la situació és especialment greu ja que el que està en joc és la inviolabilitat del domicili , raó per la qual no entén que el eschache sigui considerat per una jutge com "un acte dins la normalitat" .
La regidora ha lamentat igualment que la Justícia a Espanya sigui tan "lenta ", el que genera uns "efectes perniciosos " . Això l'ha portat a demanar " instruccions silencioses" , que es duguin a terme " en un temps determinat , que no es perllonguin indefinidament " i que , quan s'imputi a algú, que sigui " curt " el temps que passi fins que sigui cridat a declarar . En aquest sentit , Ana Botella ha defensat que perquè els jutges rebin el respecte de la societat espanyola " han d'actuar de manera callada i complint la llei ", a més de "no produir prejudicis irreparables per l'honor de les persones" , com passa en "certes ocasions" .No perd el temps en "petites cosetes " , en tenir "molta feina " a l'Ajuntament
L'alcaldessa de Madrid , Ana Botella , ha assegurat aquest divendres que no perd el temps en "petites cosetes " com els debats sobre la candidatura a l'Alcaldia ja que té " molta feina " del que ocupar-se en l'Ajuntament de la capital . " M'importa més el que m'ha tocat , ocupar l'Ajuntament, i no penso en una altra cosa . No vaig a desaprofitar temps en petites cosetes , no m'interessa . Tinc molta feina i no tinc temps " , ha contestat en una entrevista a la Cadena Cope .
La primera edil ha asseverat que la travessa de noms per a les eleccions de 2015 no és una de les seves preocupacions , i més en els temps especialment durs que es viuen , amb la desocupació com el principal problema de la ciutadania . Sí que ha opinat que en les enquestes ningú surt ben parat . " Ningú està en bones condicions" , ha postil · lat . A continuació , Botella ha demanat deixar de " entretenir-se en qüestions que no són determinants" ara i que "ja arribarà " el temps de parlar de candidats . Abans , com ha recordat , cal elegir les persones que aniran a la llista a les europees .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS