divendres, 14 de febrer del 2014

La consulta es farà i serà legal . Revés al discurs de la por . "Estan programant inversions a Catalunya Hutchison, Royal Caribbean, Air China, Urban Outfitters, Schneider Electric, Labco, Emirates i Magneti Marelli" . Juan Rosell, va avisar que la secessió comportaria “una destrossa important de les relacions humanes a Catalunya i a Espanya” i afectaria greument l’economia, mentre un grup de seixanta directius alemanys establerts a Catalunya va advertir de les conseqüències “nefastes” d’aquest possible escenari. PER CONTRARESTRAR INDEPENDENTISME , QUINES SOLUCIONS PROPOSSEN PER QUE SORTIM DE LA CRISI ? .






Des del mes de gener han aparegut una vintena de projectes d'inversió per part de multinacionals en el mercat català, cosa que suposa una clara acceleració en sintonia amb els indicadors que constaten la gradual recuperació econòmica.

El diari econòmic Expansión, que n'ha fet un balanç, apunta que estan programant inversions a Catalunya Hutchison, Royal Caribbean, Air China, Urban Outfitters, Schneider Electric, Labco, Emirates i Magneti Marelli. Aquesta forta afluència d'inversions desmenteix un dels arguments de la por, el que repica que el procés sobiranista espanta l'economia. Això no és cert, com demostren les dades. Quan està convocat un referèndum sobre la independència de Catalunya per al 9 de novembre, un nombre significatiu de multinacionals decideixen invertir al país sense cap problema.

L'economia no es guia per discursos demagògics sinó per dades i perspectives de futur. I les de Catalunya són bones.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS