dissabte, 1 de febrer del 2014

Els experts avisen que la nova formació VOX pot suposar "la fi del Govern del PP" i perdrà fins a 15 diputats més si aconsegueix el 5 % dels vots .





"Aquesta projecció no implica que els escons que pogués perdre el PP fossin directament VOX , però sí vol dir que la caiguda popular propiciaria un augment en el nombre de diputats del PSOE , IU , UPyD o les formacions nacionalistes . I , per tant , que les possibilitats de Rajoy de continuar un segon mandat a La Moncloa pràcticament s'esvairien " , sentencien Sanchís i Tejero .
" La fi del Govern del PP "En el cas que VOX arribi al 5% , podria gaudir de tres a cinc escons , però aconseguiria que el PP perdés 15 diputats més respecte al que ara pronostiquen les enquestes . " Un panorama com el descrit ( ... ) suposaria amb gairebé total certesa la fi del Govern del PP i també el debilitament del bipartidisme" , anuncien .
" Eren altres temps "També afirmen que podria succeir el que a "Miquel Roca i el seu Partit Reformista Democràtic ( PRD ) enfront de Manuel Fraga , el 1986 " i fracassar collint només un 1% . Però de seguida reconeix que "eren altres temps " i que els nous partits " tenen accés a tecnologies que els permeten donar-se a conèixer entre la població més fàcilment que fa uns anys" .
Fi de l'avantatge estratègica"En qualsevol cas , tot apunta que l'avantatge estratègica que ha gaudit el PP en els últims cicles electorals podria estar arribant al seu final . Ara Rajoy haurà de decidir si s'ajusta el seu programa i el seu missatge als nous desafiaments que apunten pel seu flanc dret , o si per contra prefereix mantenir el centre polític davant els atacs del PSOE i d'UPyD " , conclouen Sanchís i Tejero .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS