divendres, 14 de febrer del 2014

El referèndum a Canàries , " crearia un precedent molt perillós" amb la vista posada en Catalunya . El Govern de Canàries ha llançat un desafiament davant la falta de resposta per part de l'Executiu central al rebuig a les prospeccions petrolíferes de Repsol a les costes de l'arxipèlag . Però Rajoy no està disposat a obrir aquest meló en aquest moment . Motiu : evitar una escalada de consultes a tot el país i no donar més munició al desafiament sobiranista d'Artur Mas a Catalunya . Por a perdre la gallina dels ous d'or . Catalunya ja té malloria d'edat i vol independitzar-se.






El president canari , Paulino Rivero , va anunciar aquest dimarts que ha sol · licitat autorització a l'Estat per celebrar una consulta ciutadana en relació a les polèmiques prospeccions que pretén realitzar Repsol i autoritzades pel Govern del Partit Popular a escassos quilòmetres de les costes de Lanzarote i Fuerteventura .
Tot i això, segons ha sabut El Confidencial Digital de fonts del Govern , el Consell de Ministres no va a atendre aquesta sol · licitud de l'Executiu canari .
S'argumenta que , "tot i que el que es pretén consultar a les illes no té res a veure amb el que es planteja a Catalunya , si es crearia un precedent molt perillós" .
Resultaria , afegeixen , que a partir d'ara s'obriria la porta a una escalada de consultes per tot el país per preguntar absolutament tot . " Una cosa que es considera un disbarat" , asseguren fonts amb accés al Palau de la Moncloa .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS