dilluns, 10 de febrer del 2014

Ciutadans ( C 's ) , vaticina altercats si el Govern no frena " la consulta" i el' independentisme separatista ' . El portaveu de Ciutadans ( C 's ) , Matías Alonso el preocupa que "el Govern no sàpiga ni sembla que ho vulgui saber " .






El portaveu de Ciutadans ( C 's ) , Matías Alonso , ha vaticinat aquest dilluns enfrontaments i aldarulls al carrer després de l'estiu si el Govern central no frena " el desvari separatista " i la consulta sobiranista impulsada per la Generalitat .
"És un desvari però no hi ha cap tipus d'improvisació en això . Ens preocupa que el Govern no sàpiga ni sembla que ho vulgui saber " , ha advertit en roda de premsa , després d'acusar la Generalitat d'haver una voluntat ferma d'aprofundir en la divisió dels catalans .
Segons Alonso , des del Govern hi ha la voluntat de trencar la societat catalana en dues meitats i que , al seu parer , acabaran enfrontades : " Denunciem el risc de fractura sociopolítica que pot acabar amb enfrontaments al carrer. El començarem a veure més clar després l'estiu . ho saben i ho donen per bo . Seran responsables d'això " .
Per això , ha exigit a l'Estat atenció , informació contrastada i que no entri "al tripijoc " , i ha demanat de nou al president del Govern , Mariano Rajoy , que es reuneixi amb Ciutadans perquè puguin millorar la informació que tenen referent a el que està succeint a Catalunya .
" Han arbitrar solucions davant el desafiament que patim els catalans i la resta d'espanyols . Han escoltar-nos i també a la societat civil" , ha reclamat .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS