dimecres, 12 de febrer del 2014

Ana María Tejeiro , la dona de Diego Torres . Es tracta , de l'altra dona que confiava en el seu marit . Ja hi havia una dona que confiava en el seu marit i que segueix imputada en el 'cas Nóos ' . I el més curiós és que la defensa d'Urdangarín es va oposar al fet que el jutge Castro la exonerés de la causa .






Qualsevol persona que hagi seguit amb una mica d'atenció les vicissituds del cas Nóos sap que si la infanta Cristina ha acabat passant pel mal tràngol d'un interrogatori judicial , en qualitat d'imputada , és en gran part gràcies a la malaptesa de la defensa de seu marit. Em sembla sorprenent que aquest detall no s'hagi recordat amb profusió aquests dies , almenys en els mitjans que jo llegeixo i escolto . Ara farà aproximadament dos anys , Mario Pascual Vives , l'advocat d'Iñaki Urdangarín , va rebre un escrit del jutge en què li informava sobre la petició de Diego Torres lliurar de tota responsabilitat a la seva dona . I va contestar amb un recurs oposant . El mateix van fer el fiscal i l'organització Mans Netes , que exerceix l'acusació popular , però el que va treure a Diego Torres de polleguera va ser la postura de Pascual Vives , és a dir , d'Urdangarín . Des quan un inculpat s'erigeix ​​en acusador ? , Declararia amb sorna l'advocat de Torres i Tejeiro , Manuel González Peeters .
Si hi ha alguna cosa que ha mantingut en peu de guerra i amb set de venjança de l'ex soci d'Urdangarín , més encara que els intents inicials que es mengés ell solet tot el marró dels sis milions d' estocada a les administracions balear i valenciana , és que la instrucció hagi arrossegat també la seva dona. Per això ha presentat un munt de recursos demanant que la deixin en pau , tots ells denegats , i demanant que si es mantenia la imputació de la seva dona , amb més motiu s'hauria d'imputar a la real senyora del seu exsoci . Anna Maria Tejeiro era responsable de les àrees jurídica i fiscal de Nóos , o sigui emprada. Cristina de Borbó era vocal de l'Institut Nóos , o sigui administradora . El pitjor error de Mario Pascual i del seu client va ser oposar-se a la desimputación de Tejeiro . A partir d'aquí , Torres va començar a desenterrar els centenars de correus electrònics que tenia d'Urdangarín fins demostrar al jutge que , si la seva dona havia d'estar imputada en qualitat de cooperadora del que ell hagués fet , la del seu soci encara més .
El fiscal Horrach ja fa temps que es devia adonar del seu error . Segons s'ha publicat , en els últims escrits que va intentar evitar la infanta el xou del jutjat ja venia a dir que la presumpta cooperació Tejeiro en els fets investigats es fonamentava també en uns indicis molt febles. I ara diuen els entesos que el jutge l'hi prendrà amb calma , però que acabarà exculpant les dues dones , com demana el fiscal , per acabar d'una vegada amb les odioses comparacions .
Els marits ho tenen cru , molt, però els quedarà el consol que les mares dels seus fills se salvaran . I no dic que si això acaba passant no sigui una mesura justa . És més , penso que ho és , perquè l'instint em diu que aquí l'afany de lucre a qualsevol preu la tenien ells i no elles . Però al final de les dues dones hi ha una que se salvarà no per haver aclarit moltes coses en sis hores d'interrogatori o per al · legar que confiava en el seu marit , sinó per ser filla de qui és . I l'altra , la que en dos anys llargs d'instrucció i d'imputació havia vist com confiar en el seu marit no tenia la més mínima rellevància a efectes judicials , al final possiblement es lliure perquè no sembli que la primera ho aconsegueix per ser filla de qui és.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS