divendres, 31 de gener del 2014

La nova marca de l'extrema dreta . La Falange acaba d'inaugurar la seva nova seu a Catalunya , " un pis a Barcelona" . La Falange és un dels cinc partits que el passat mes de juliol van decidir unir-se per unir forces . La plataforma d'extrema dreta va debutar atacant el passat 11 de setembre el Centre Cultural Blanquerna , la seu de la Generalitat de Catalunya .




















La Falange acaba d'inaugurar la seva nova seu a Catalunya , un pis a Barcelona que també serà l'oficina a sòl català de la seva central de treballadors , el Sindicat de Treballadors Nacional Sindicalistes . La Falange és un dels cinc partits que el passat mes de juliol van decidir unir-se per crear la coalició L'Espanya en Marxa amb l'objectiu d'unir forces , expandir el seu missatge i tractar de guanyar seguidors per un corrent ideològic que des de la mort de Franco no ha deixat de volatilitzar .
El primer acte en públic de l'Espanya en Marxa va ser tota una declaració d'intencions . La plataforma d'extrema dreta va debutar atacant el passat 11 de setembre el Centre Cultural Blanquerna , la seu de la Generalitat de Catalunya al número 44 del carrer d'Alcalá de Madrid , quan un grup de diputats celebrava el dia de la comunitat autònoma .
L'obertura de la nova seu d'aquest partit a Barcelona es produeix en ple apogeu de l'ofensiva sobiranista catalana . La Falange és precisament una de les formacions d'extrema dreta que més s'ha mobilitzat per combatre els missatges i les demostracions de força de l'independentisme . Per exemple , va ser un dels partits que es va apuntar a la manifestació que va recórrer els carrers de la Ciutat Comtal el passat 12 d'octubre, dia de la Hispanitat , per respondre a la Via Catalana per la independència que havia creuat de nord a sud el territori de la comunitat autònoma l'anterior 11 de setembre.
Un seu discreta
"El projecte de l'Espanya en Marxa , com a referent patriota front a aquest sistema , està animant a antics i nous falangistes a sumar-se a les nostres files " , assegura el partit en el comunicat que ha distribuït entre els seus fidels per comunicar l'obertura del seu nou local a Barcelona . Per motius de seguretat , la Falange ha optat per mantenir la ubicació de la seva seu en el més estricte secret . El seu últim local a Catalunya va estar al número 156 del carrer València de la Ciutat Comtal , però en els últims mesos no disposava de cap domicili .
Per inaugurar- , els integrants de l'Espanya en Marxa han organitzat un cicle d'activitats que inclou , entre altres esdeveniments , la celebració d'un " taller de reciclatge d'estelades " el proper 2 de març. Abans , aquest mateix dissabte , els militants visionaran la pel · lícula Els combats de Krasny Bor , sobre la batalla de la Divisió Blava contra les tropes russes als voltants de Leningrad el 1943, un dels esdeveniments històrics més venerats per l'extrema dreta espanyola . El 23 de febrer també acolliran una conferència titulada " Desemmascarant al Partit Popular" .
La nova marca de l'extrema dreta
L'Espanya en Marxa , que aspira a presentar-se a les pròximes eleccions europees , es va constituir oficiosament el passat 18 de juliol- una altra data carregada de simbolisme per als corrents filofranquistes - amb el llançament d'un comunicat signat pels partits Nus Patriota Espanyol, Aliança Nacional , Democràcia Nacional , Moviment Catòlic Espanyol -Acció Juvenil Espanyola i la pròpia Falange . Dotze ultres vinculats amb aquestes formacions van ser detinguts en l'atac al Centre Cultural Blanquerna del passat setembre.
Després d'aquest lamentable episodi , els partits nacionalistes i d'esquerres van reclamar al Congrés al ministre de l' Interior , Jorge Fernández Díaz , que iniciés els tràmits per a la il · legalització d'aquestes formacions . Fernández Díaz es va comprometre a estudiar aquesta possibilitat i va recordar que les Forces de Seguretat havien tingut una resposta exemplar amb la ràpida detenció de tots els seus responsables . A més , ha assegurat que Interior no baixaria la guàrdia per frenar aquest tipus de violència .
L'última campanya de l'Espanya en Marxa ha tingut com a blanc el cantautor català Albert Pla . Tenia previst donar tres concerts al Cercle de Belles Arts de Madrid aquesta mateixa setmana , però ha hagut de cancel · lar per problemes de salut . Amb tot , la cita estava en l'aire .
La coalició d'extrema dreta havia amenaçat amb rebentar les seves actuacions per haver dit en una entrevista que sempre li ha donat " fàstic ser espanyol " .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS