dijous, 23 de gener del 2014

El restaurant de Siurana de L'Andreu i la Maria, et fa un 10% de descompte si milites en un partit de Catalunya.






Van començar amb la campanya per la hisenda catalana i també van fundar el partit Catalunya Més. Andreu Bartolomé i Maria Casademunt, propietaris d'un restaurant a Siurana, fa temps que estan en marxa per aconseguir que els tributs que els catalans paguen es quedin a Catalunya i ara han fet un pas més. Asseguren que la gent es mira el conflicte «des de la grada» i que «no baixen a la gespa, allà on es poden marcar els gols», «només el 4% de la població de Catalunya milita en un partit polític». És per això que l'Andreu i la Maria han iniciat una campanya de descomptes, que arriben fins al 10%, a les persones que vagin al seu restaurant i demostrin que són militants d'algun partit de Catalunya.

«Només pel fet de dir que són militants ja ens demostren que, al partit que sigui, estan treballant per canviar les coses», assegura l'Andreu a delCamp.cat. «És molt important que la gent perdi el complex de dir que milita en un partit polític», i per això menjar alguns dels plats de la carta del Restaurant Siurana els sortirà un 10% més barat. Qualsevol partit català serveix tenir aquest descompte? «Qualsevol. La CUP, Esquerra, Convergència...» I també el Partit Popular? «També, si són del PP o del PSC, també. Són minories al nostre país però també s'han implicat en un projecte; serem bons veïns», contesta l'Andreu.

El Restaurant Siurana, situat a la placeta central, és un establiment tradicional que ofereix plats típics de la cuina del Priorat combinat amb carn, directa del pastor, que es cria per la zona. El restaurant també ofereix calçotades i venda de carn i de llenya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS