dimarts, 1 d’octubre del 2013

Troben una bandera franquista en un registre Alba Daurada . Formacions de la ultradreta espanyola mantenen contactes amb el partit neonazi grec . Fotografia facilitada per la Policia de Grècia , que ha trobat , entre altres coses , una bandera espanyola amb l'escut preconstitucional durant el registre a l'habitatge del diputat del partit neonazi grec Alba Daurada , Jristos Pappas , a Ioannina ( nord de Grècia ) .






Una bandera espanyola amb l'escut franquista ha estat trobada durant el registre policial a l'habitatge d'un dels diputats del partit neonazi grec Albada Daurada . A les fotografies distribuïdes per la Policia de Grècia als mitjans apareix la bandera oficial de la dictadura a Espanya al costat d'altres materials trobats durant el registre de l'habitatge del diputat Jristos Pappas a Ioannina ( nord de Grècia ) .
Armes de foc sense llicènciaEntre la resta de materials destaquen tres armes de foc mancats de llicència , un puny d'acer i abundant material de propaganda feixista , com fotografies i llibres sobre el dictador alemany Adolf Hitler o l'italià Benito Mussolini .
La ultradreta espanyola manté contactes amb Alba DauradaPartits de la ultradreta espanyola han mantingut diversos contactes amb Alba Daurada , com ara Democracia Nacional , que a la seva pàgina web va publicar una foto del seu president , Manuel Canduela , amb el de l'organització neonazi grega , l'exmilitar Nikolaos Mijaloliakos .
Una organització criminalDes de dissabte passat , 22 persones -entre elles Mijaloliakos , Pappas i quatre diputats -han estat detinguts per la Policia després d'acusar la Fiscalia d'establir una " organització criminal " amb l'objectiu d'assassinat . Se'ls imputen nombrosos actes violents , blanqueig de diners i 10 morts en grau de comissió o temptativa , entre elles la del cantant hip hop i activista antinazi Pavlos Fyssas , el passat 18 de setembre. D'acord amb l'acte de la Fiscalia , l'organització neonazi funcionava amb una clara cadena de comandament en què Mijaloliakos era considerat el " Führer " de l'organització i les seves ordres eren inqüestionables .
En el marc de la investigació , nombrosos habitatges han estat registrades i la Policia ha confiscat diverses armes sense llicència , explosius , abundant munició i propaganda nazi. A partir d'avui i fins dijous, els detinguts passaran a disposició judicial .

1 comentari:

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS