dilluns, 14 d’octubre del 2013

Torna mascle man : Aznar va al 12- O per defensar la " greu " situació d'Espanya enfront del secessionisme de Catalunya .




L'expresident del Govern José María Aznar ha va assistir air per primera vegada des que va deixar la presidència de l'Executiu a la recepció del Palau Reial per la Diada Nacional per "defensar la democràcia , la unitat nacional i la Monarquia constitucional " davant la "seriosa gravetat " de la situació d'Espanya.
Aznar ha volgut deixar clars els motius de la seva presència en aquesta cerimònia en una conversa informal amb periodistes durant la pròpia recepció oferta per la Reina , els Prínceps d' Astúries i la infanta Elena al Palau Reial amb motiu de la Festa Nacional.
Acompanyat a la recepció per la seva dona, Ana Botella , " Relaxing cup of cafè amb llet" , alcaldessa de Madrid , al costat de qui ha estat rebut a la salutació protocol · lari dels membres de la Família Reial a les principals autoritats , Aznar ha explicat a els periodistes en primer lloc que és la primera vegada que assisteix a aquesta recepció des que va deixar la presidència del Govern .
A continuació , ha insistit a deixar clar que la seva presència obeïa a un objectiu concret : defensar la democràcia espanyola , la unitat nacional i el sistema de Monarquia constitucional en uns moments en què , al seu parer , Espanya travessa una situació de "seriosa gravetat " , i cal ser ferms a l'hora de prendre decisions que no agraden a tothom .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS