diumenge, 20 d’octubre del 2013

Ruiz- Gallardón : "Estic segur que , Artur Mas no veurà la independència de Catalunya " . Espero que no ho afusellin com a Lluís Companys i Jover .









" La independència de Catalunya ", explica , "és impossible des de l'anàlisi jurídic, polític i econòmic . No hi ha viabilitat per a un Estat català , ni dins ni fora de la Unió Europea , perquè cal recordar que tot i que és rotunda la declaració de la UE que qualsevol secessió d'una part d'alguns dels estats membres el situa fora de la Unió , això no vol dir per si mateix que s'adquireixi la condició d'Estat " .
" Per això" , prossegueix Ruiz - Gallardón , "cal un reconeixement exprés per part de Nacions Unides , informat pel Consell de Seguretat . Cap de les grans nacions donen suport processos de secessió , que són distorsionants de l'estabilitat que , en aquests moments , necessita Europa i el món " .
Preguntat sobre si el president de la Generalitat és conscient del que s'ha apuntat pel ministre, aquest respon : " Sí Ho sap Artur Mas i els dirigents d'Esquerra . Ho saben els que estan promovent un discurs independentista , que la seva proposta no és viable , i ells són els que hauran d'assumir la responsabilitat d'explicar a aquells ciutadans als que han enganyat amb una quimera que saben que no és assolible , amb una il · lusió que no podran convertir en realitat , per què no els va dir la veritat des del primer moment " .
LA LLEI DE L' AVORTAMENT , "MOLT AVIAT "
"I no podran dir ", continua , " que Madrid ho va impedir , perquè encara que Madrid volgués , entenent per Madrid la resta d'Espanya, no es podria arribar a la fórmula que pretén l'independentisme català dins la Constitució . "
D'altra banda , Gallardón avisa que la reforma de la llei de l'avortament veurà la llum "molt aviat" . " Ens vam comprometre abans d'estiu que fos en aquest trimestre , anem a mantenir aquest compromisos" , assegura el ministre , que es nega a avançar el contingut .

1 comentari:

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS