dilluns, 14 d’octubre del 2013

Renunciar a la reivindicació i acudir a la caritat i la compassió dels altres . Teleporqueria caritativa : ' bona' i barata .






El més deplorable del programa de TVE ' Entre tots' , és com es promociona la substitució de la necessària ajuda de la societat , per l'ajuda mútua dels iguals , pretenent que la solució a la crisi depèn de l'ajuda econòmica dels altres . ¿ Quins efectes pretén el programa ? . Jo crec que és una invitació a acudir als altres , alhora que una renúncia a la reivindicació social dels drets , a la denúncia de les condicions indignes derivades de les decisions polítiques i de l'estructura dels poders socials .

 Una culpabilitat de les decisions públiques , i una clara complicitat amb els poders socials , que no van a la solució de drets tan bàsics . Em resulta perillosa la teleporqueria caritativa , que no ens enganyin . La crisi s'acabaria si hagués justícia social i s'atengués als afectats conforme als seus drets . La solidaritat és molt desitjable per resoldre moltes situacions , però mai per substituir les obligacions d'un Estat amb els seus membres més desprotegits .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS