dimarts, 1 d’octubre del 2013

La senadora d'Amaiur Amaiur Mendizabal, ferida en una concentració en contra de les detencions de Herrira. La senadora d'Amaiur Amalur Mendizabal, amb la cara ensangonada després d'una càrrega de l'Ertzaintza.






La concentració a Hernani (Guipúscoa) en contra de la detenció de membres de Herrira que s'ha desenvolupat aquesta nit ha acabat amb càrregues per part dels agents de l'Ertzaintza després d'enfrontaments amb els congregats. En la càrrega policial, la senadora d'Amaiur Amalur Mendizabal ha resultat ferida segons s'aprecia en la imatge.

El primer dels incidents es va registrar cap a les vuit del vespre, poc després que el dispositiu de la Guàrdia Civil conclogués els registres en el marc de l'operació contra la plataforma de suport a presos d'ETA Herrira, que s'ha saldat amb 18 detencions.

Agents de la Policia autonòmica basca han emprat les porres de defensa i han llançat salves - trets d'escopeta en buit, és a dir, sense pilotes ni munició - contra un grup de congregats que han insultat els ertzaines i els han llançat objectes quan tractaven d'identificar una persona.

Poc després, a la plaça Nova d'Hernani, s'ha produït una nova càrrega sobre les 22.50 hores en el transcurs de la qual ha resultat ferida la senadora de l'agrupació 'abretzale'.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS