diumenge, 20 d’octubre del 2013

Ja som més a prop. El pla de Més per a la independència . Mas i el full de ruta per a la independència que passa per una gran coalició amb ERC , gent del PSC i l'entrenador del Pep Guardiola .






El pla d'Artur Mas per aconseguir la independència de Catalunya , amb un full de ruta que passa per trencar la coalició amb la Uniò de Duran i Lleida i una gran coalició electoral amb ERC , en què també entrarien els elements nacionalistes del PSC i , com a número tres de la llista , l'exentrenador del Barça i avui en dia al Bayern de Munic alemany , Pep Guardiola .

 
El pla passaria per la convocatòria del referèndum independentista per al proper 11 de setembre, el dia en què se celebra la Diada , una convocatòria que es faria abans d'acabar aquest any. Juntament amb aquesta arribaria l'entrada d'ERC al govern , preparant la futura coalició electoral .
El tercer pas seria , després de la negativa del Govern d'Espanya a permetre el referèndum , la convocatòria de les eleccions plebiscitàries , que se celebrarien a la primavera de 2015 , a la qual Mas es presentaria comandant una gran llista de concentració nacional , amb Oriol Junqueras de número dos , el socialistes Joaquim Nadal com quatre i , la gran novetat , Pep Guardiola de tres .
Aquesta possibilitat ja s'hauria consultat amb l'entrenador , que ha valorat positivament la idea encara hauria demanat temps per donar una resposta definitiva .
La llista inclouria , a més de Guardiola , a una sèrie de personatges reconeguts i populars de diferents àmbits i els seus promotors creuen que podria arribar a una majoria aclaparadora al parlament català , al voltant dels 90 escons .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS