dimarts, 22 d’octubre del 2013

Els ultres es creixen . Els plans ultres per a aquesta tardor . Dies calents . Les organitzacions agrupades en la plataforma L'Espanya en Marxa- com D. Nacional , La Falange , Alianza Nacional i Nus Patriota Espanyol - estan preparant accions contra Catalunya .




 Els ultres estan crescuts perquè les tensions entre Catalunya i l'Estat espanyol els fan més fàcils els seus plans de " reclutament" , denominació que Nus Patriota Espanyol ( NPE ) s'empra per referir-se a l'afiliació o captació de militants . És , curiosament , un terme paramilitar que fan servir els neonazis de la Guàrdia Hongaresa ( Magyar Garda ) a Hongria o els seus homòlegs grecs d'Alba Daurada , organitzacions amb les que mantenen estretes relacions .
" Salvar la Pàtria "
El següent acte convocat i en preparació serà el tradicional homenatge a Franco i José Antonio del 20 de novembre , el que posa de manifest la seva permanent reivindicació del passat règim dictatorial . Aquest aspecte de la coalició ultra el gestiona el Moviment Catòlic Espanyol, estretament vinculat a la Fundació Nacional Francisco Franco . La mateixa fundació que presideix Carmen Franco Polo , la filla del dictador , i que aquesta setmana ha demanat als militars espanyols que s'alcin en armes contra la legalitat democràtica per " salvar la pàtria " . Per a desembre , la ultradreta i els neonazis aliats tenen previstes accions amb motiu del Dia de la Constitució . Aquestes accions es mantenen en absolut secret , encara que el seu objectiu és el Rei , al qual qualifiquen de traïdor als " Principis del Moviment " . No es descarten accions o manifestos similars als que van signar el 1981 civils o algun militar a títol particular .
Eleccions europees
L'any 2014 s'anuncia amb una dedicació plena i activitat en tots els fronts , segons fonts ultres . El dijous 22 i el diumenge 25 de maig es celebraran les eleccions al Parlament Europeu a la Unió Europea . A l'Estat espanyol seran el diumenge. Per l'eix ultra aquesta serà una oportunitat per mesurar les seves forces i aglutinar un potencial electorat molt dividit . El mateix líder del NPE ja ha anunciat que la seva intenció és crear un exèrcit propi de militants per mobilitzar als carrers com aparell fonamental per accedir a les institucions utilitzant la via democràtica , la mateixa que políticament combaten .
Un altre dels moments polítics de 2014 serà la mobilització en record del criminal nazi belga Lleó Degrelle , àlies José León Ramírez Reina , de la mort es compliran 20 anys el 3 de març . Les celebracions s'uniran a feixistes i neonazis de tot Europa a Madrid . Però també es mobilitzarà la comunitat jueva , especialment la Fundació Violeta Friedman , dedicada a la memòria de la supervivent d'Auschwitz que es va enfrontar a Degrelle en els tribunals espanyols i que va aconseguir que es modifiqués el 1995 el Codi Penal perquè recollís el delicte d'odi i la negació de l' Holocaust .
Segons Esteban Ibarra , del Moviment contra la Intolerància , "ni els partits polítics ni les institucions han prestat la deguda atenció a aquest escenari de radicalisme ultra emergent " . La reforma del Codi Penal vigent en relació amb els delictes d'odi va a impedir actuacions especialment delictives a internet, on hi ha més de 1.500 pàgines que inciten a l'odi i al racisme . "Podem dir que a mitjà termini les webs neonazis tenen els dies comptats" , explica Ibarra .
L'advocat que lidera uns dels partits ultres es confessa
"Si nosaltres fóssim al poder i fora necessari aquest conflicte armat amb una solució sagnant i guanyéssim ( ... ) , jo executaria al rei , executaria al Príncep , s'executaria a tots els membres de la classe política espanyola , a tots sense excepció , a tots els que han passat de la transició fins avui " .
Són paraules de Pedro Pablo Peña , exconvicte , advocat i líder de l'organització neonazi Alianza Nacional ( AN ) , un partit legal i que forma part de l'enèsim projecte ultra denominat L'Espanya en Marxa . Aquestes manifestacions formen part d'una llarga entrevista que l'advocat va concedir a una emissora de ràdio afí al seu partit . En els 43 minuts i 21 segons que va durar , resulta impossible trobar missatge esperançador algun. Mantenint un to bel · licista , Pedro Pablo Peña incita a la violència contra el sistema democràtic i els seus rivals polítics , el que posa de manifest la línia que les noves accions programades pel pentapartit ultra ha dissenyat per a les properes dates . Preguntat si és evitable "que ens tornem a donar cops de porra entre els espanyols perquè torni a clarejar" , Penya declara: " és que no vull que sigui evitable , si de mi depengués , això es saldaria amb sang . I no és una frase per dir . Jo crec que ja no és possible l'entesa a Espanya " .
Peña no va ser detingut en l'assalt a la seu oficial catalana a Madrid perquè ell s'havia reservat en aquesta ocasió el paper d'advocat , sabedor que els participants en l'assalt serien detinguts després d'irrompre i boicotejar violentament l'acte oficial que commemorava el 299 aniversari de la caiguda de Barcelona en mans de les tropes borbòniques , durant la Guerra de Successió Espanyola , l'11 de setembre de 1714, i en plena reivindicació independentista .



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS