dimecres, 16 d’octubre del 2013

El president de la Cambra de Comerç Americana a Espanya , Jaime Malet ( EFE ) . Avisa . Les empreses dels EUA preveuen una fuga massiva si Catalunya aconsegueix la independència . Que no ens menteixin amb aquest desvergonyiment , que ja no ens creiem res . Les inversions estrangeres a Catalunya creixen un 37 % el 2012 . Catalunya es va situar en el tercer lloc del rànquing europeu en inversions , darrere de la regió South - East i de la República d'Irlanda , Madrid per la seva banda es va situar en 12 º lloc .






Les inversions estrangeres a Catalunya creixen un 37 % el 2012 . L'any 2012 Catalunya va captar 2.689.000 d'euros d'inversió estrangera , segons FDI Markets , del Financial Times . Catalunya segona regió europea amb més inversió estrangera en els últims sis mesos . En el primer semestre s'han atret inversions per 1.921 milions de dòlars , i s'han creat 4.100 llocs de treball .

Catalunya va atreure més de 1.921 milions de dòlars ( 1.438 milions d'euros ) en inversió estrangera en els sis primers mesos de l'any segons l'estudi FDI Intelligence del diari econòmic Financial Times .


Les dades, fetes públiques avui pel conseller d'economia de la Generalitat , Felip Puig , en resposta a l'estudi de la Comunitat de Madrid que assegurava que més de mil empreses catalanes han canviat la seva seu cap a la capital en els tres últims anys , situen a Catalunya com la segona regió europea en inversió estrangera .


La Comunitat de Madrid es situa en el vuitè lloc d'aquest rànquing amb una inversió de 697 milions de dòlars ( 522 milions d'euros ) , una tercera part de la inversió a Catalunya , com ha destacat el mateix conseller .


El rànquing l' encapçala la regió South - East del Regne Unit amb una inversió de 4.500 milions de dòlars ( 3.370 milions d'euros ) repartits en 150 projectes d'inversió .


Pel que fa a llocs de treball creats a partir d'aquestes inversions Catalunya es va situar en el tercer lloc del rànquing europeu -darrere de la regió South - East i de la República d'Irlanda - amb 4.095 nous llocs de treball . Madrid per la seva part es va situar en 12 º lloc amb 1.077 nous llocs de treball .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS