dilluns, 14 d’octubre del 2013

El PP i Ciutadans de Catalunya i el problema dels bocamolls que no entenen de matemàtiques .






Durant el passat mes de juny , el Partit Popular de Catalunya va llançar una campanya anomenada "dret a saber " en què qüestionava moltes de les afirmacions que es feien els " nacionalistes" ( catalans ) .
En la seva primera entrega , el PP ens va premiar amb una perla gegant: el dèficit fiscal de Catalunya amb Espanya NO ÉS , COM DIUEN ELS NACIONALISTES , DE 16.500 milions d'euros sinó NOMÉS DE 750 milions. És més , aquest exigu dèficit era petit si el comparàvem amb un superàvit comercial de 24.200 milions d'euros . Els nacionalistes catalans , doncs, no tenien raó al queixar-se del suposat mal tracte fiscal rebut per part d'Espanya .
Sorprenentment , avui la presidenta del PP català ha dit a la cadena SER que "El PP a nivell nacional ha de tenir el lideratge per donar alternativa , resposta i solució al problema a Catalunya , perquè les coses no es poden quedar com estan, no podem estar sense fer res . S'ha impulsar una modificació profunda del model de finançament . Estem en una etapa nova del nostre procés democràtic , una nova transició s'ha d'iniciar ara ! "
Dic que aquestes declaracions són sorprenents perquè si al juny deies que no hi havia problema de relació fiscal entre Catalunya i Espanya , no té sentit que ara proposis solucionar " el problema" amb "una modificació profunda del sistema de finançament" . I si realment penses que hi ha un problema , llavors has de confessar que vas mentir quan vas fer els posts del web "dret a saber" . El que no pots és a dir simultàniament que no hi ha cap problema però que s'ha d'arreglar el problema . Perquè si ho fas , el món sencer veu que ets o babau o un mentider i tots es riuran de tu ... i això inclou als teus socis de Madrid .
Els bozacas que no tenen cap principi , són víctimes de les seves pròpies paraules i els sol sortir el tret per la culata . I el PP de Catalunya no és una excepció : els seus propis correligionaris espanyols se'ls han tirat a sobre i han obligat la presidenta del PP de Catalunya a callar immediatament . És el que té ser un bocamoll .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS