dilluns, 21 d’octubre del 2013

El nou messies de Catalunya i ara per a tot Espanya Albert Rivera , es vol separar de la dolça psicòloga catalana Mariona Saperas , de 34 anys , experta en addiccions i profundament " enamorada dels valors " del seu noi Albert . Quina casualitat ! que coincideixi amb el seu enlairament polític fora de Catalunya . Despres de 20 anys d' haver - se conegut i 1 filla en comú , el líder de Ciutadans Albert Rivera i la Seva dona , Mariona , han FET pública la Seva separació de mutu acordar . Tanmateix el del " millor units" , el de la " convivència" , el flagell de separatistes , no hagi demanat permís per separar a ningú i el que no comprenc és que , ni la seva comunitat de veïns , ni la seva població de residència , ni Catalunya, ni Espanya, ni el TC , li proiban a que pensi en el sol fet de separar . Albert Rivera , el martell del catalanisme que exaspera el PP , aquest messies que vol per si mateix el que nega als altres.






Va ser al final de passar les vacances , que havien estat plàcides , tranquil · les i fins avorrides . Després d'un dur hivern en què Albert no havia pogut estar tant a casa com la família ho requeria , l'estiu havia de posar les coses al seu lloc . I ho ha fet , però lluny del que tots dos esperaven . L'últim cap de setmana de setembre , Albert Rivera abandonava de mutu acord la llar conjugal , la casa de la Garriga en què ha viscut amb la seva parella i la seva filla des de fa anys . El futur que havien inventat junts s'esvaïa per qüestions irreconciliables . Albert i Mariona se separen .
« Ho hem parlat moltíssim , hem fet tot el possible per que això no passés , però al final , les nostres vides van per camins molt diferents» , admet Rivera en una entrevista a LOC .
D'aquests problemes domèstics ja ens parlava Rivera fa poc menys d'un any , després d'aconseguir una victòria en les eleccions catalanes . Albert reconeixia que era Mariona , la seva amiga de l'ànima des dels 13 anys, que portava el pes de la llar . Tant és així , que reconeixia sentir-se « afortunat » quan aconseguia arribar a casa abans de les 21.00 .
«L'altre dia vaig poder posar a la nena a dormir , sopar a casa , al sofà i en pijama , increïble ! » , Explicava aquest polític atípic . I per ventura , sense saber-ho, ens comentava també el que el portarà a separar-se de tot allò .
Mariona i Albert es coneixen de tota la vida , encara que van començar a ser millors amics als 13 anys . Llicenciada en Psicologia Clínica , aquesta jove de 34 anys treballa en un centre d'addiccions on hi ha teràpies de grup . És un dels treballs més durs que una psicòloga clínica pot escollir , cosa que denota el caràcter ferm i valent de la ja exparella d'Albert . Així parlava ell en fa 12 mesos : «És un gran suport , aprenc d'ella tot el temps . A més , és una dona serena , molt observadora , intel · ligent , i el més important , sap escoltar . Parlem molt de tot . També del seu treball, dins del que li permet la confidencialitat d'un psicòleg , és clar . Encara que en la parella , normalment és ella qui escolta i sóc jo el que parla . I molt » .
Pregunta . - Què ha passat perquè en tan poc temps les coses hagin canviat tant?
Respuesta. - De veritat , no ha estat res especial , és que simplement la meva carrera em absorbeix molt i ella no pot fer-ho tot sola , esperant que en algun moment no em pugui deixar caure per aquí .
Cordial i molt racional . És així com està sent la negociació que es troba en un dels moments més delicats . Per això Rivera , que mai sol demanar favors , ens demana un: respecte . « Us explico les coses com són perquè no vull que hi hagi malentesos . A partir d'aquí us demano que em tracteu amb respecte , a mi ia la meva família . Aquesta setmana és molt sensible en el procés perquè estem amb els papers de la custòdia i no voldria que la premsa intervingués de forma negativa » .
L'últim que Rivera destaca de la seva nova situació és : « Tots dos ens estimem molt i ens respectem , pel que totes les decisions que prenem ho fem de manera conjunta » .
I en aparèixer , la paperassa no serà tan complicat perquè mai es van casar , ni pel civil . Es van registrar com una parella de fet, el que afavoreix l'agilitat en els tràmits .
Aficionat a les motocicletes i al cinema , si mirem enrere de nou , recordem com Rivera explicava el que suposava tenir una nena , la preciosa Daniela , per a la parella . « Es van acabar el cinema , les motos i tota la resta . He renunciat a moltes hores de la meva dona i la meva filla » , admetia amb enuig , « m'ha canviat la vida i ho he fet per millorar la societat » .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS