diumenge, 6 d’octubre del 2013

Cospedal considera l'atac a una seu del PP de " prova " per il · legalitzar Bildu . I ha afegit que "el que queda ben clar" és que es tracta d '"actes de violència , extorsió i coaccions a un partit polític ia unes persones que pensen diferent d'aquells que van utilitzar el terror en el passat per aconseguir els seus propòsits" .



 La secretària general del PP , María Dolores de Cospedal , ha assenyalat aquest sábdo que l'atac de simpatitzants de l'esquerra abertzale a la seu del PP a Sant Sebastià , que van precintar amb cartells a favor dels presos d'ETA , s'ha de considerar, " per suposat " , com" una prova " a tenir en compte amb " moltes altres " si s'estudia la il · legalització de Bildu .
En declaracions als periodistes a Toledo , després de participar en un acte del PP sobre pensions , Cospedal ha respost així a preguntes dels periodistes sobre l'incident que es va produir aquest divendres quan un grup de simpatitzants de l'esquerra abertzale precintar amb cartells a favor de els presos d'ETA l'entrada de la seu del PP a Sant Sebastià .
La " número dos " dels populars ha condemnat " rotundament " la " agressió soferta " pel seu partit , i ha advertit que aquest incident no li va a servir als radicals " absolutament per a res" .
Aquells que " defensen i continuen defensant la violència no aconseguiran cap objectiu" amb atacs com aquests , perquè quan " mataven , segrestaven o extorsionaven " als membres del seu partit "el PP va seguir aquí" , i per això ara va a seguir "defensant la llibertat " , ha subratllat .
" Ni ens faran callar ni ens van a acoquinar ni ens faran fora " , ha insistit Cospedal .
A preguntes dels periodistes sobre si aquest últim episodi pot ser considerat una prova per la Fiscalia si s'estudia la il · legalització de Bildu ha assenyalat : "Per descomptat és una prova que s'ha de tenir en compte com moltes altres " .
I ha afegit que "el que queda ben clar" és que es tracta d '"actes de violència , extorsió i coaccions a un partit polític ia unes persones que pensen diferent d'aquells que van utilitzar el terror en el passat per aconseguir els seus propòsits" .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS