dilluns, 23 de setembre del 2013

Un altre subnormal que s'ha begut l'enteniment . Bono veu a Catalunya signes del començament del nazisme . Aquest supnormal explica que quan a Alemanya "va començar a ser sospitós ser alemany i ser jueu , les coses van començar a anar malament" , i que una cosa semblant s'està veient a Catalunya respecte a Espanya .






"Jo no comparo , però el que dic és que quan a Alemanya va començar a ser sospitós alhora ser alemany i ser jueu , les coses van començar a anar malament . A Catalunya ara hi ha coses que poden semblar sospitoses si es veuen signes de hispanitat " , declarava José Bono en una entrevista radiofònica després de ser preguntat per una valoració sobre les eleccions alemanyes que desembocava en una reflexió pròpia .
L'expresident del Congrés es despatxava a gust sobre Catalunya carregant contra els que defensen l'independentisme . " Defensar uns drets previs a la Constitució és el més carlistón , ' trabucaire ' i cerril . És que no aquestes idees no li admeten ni la instància a Europa per romandre a la Unió Europea . On eren alguns independentistes quan estava Franco? Perquè llavors no existien les autonomies . Defensar la Constitució és el més solidari que podem fer " , deia .
Bono feia una defensa a ultrança de la Carta Magna , que segons recordava , van votar a Catalunya en major percentatge que a la resta d'Espanya . Per a ell , caldria fer una campanya a favor seu, encara que si cal modificar-la, en cap cas ha de ser per ser condescendents amb el secessionisme , sinó per ser cada dia més forts i "no aplaudir la pretensió dels que pretenen ser més purs i millors en una humanitat que cada dia és més mestissa . de vegades els més purs són els més ximples , perquè al que tendim és al mestissatge . és una cosa evident , però si ningú ho diu o ho predica els infants de Catalunya acabaran dient que Espanya els roba " .
En la seva opinió , per solucionar haurien d'unir els dos grans partits i enviar un mateix missatge : " Dir-los que no ha nascut ésser humà que valgui més que un altre , que som iguals en dret . Uneixin i proposin un pacte per modificar la Constitució . Imaginin-se que demà puguin anar Rajoy i Rubalcaba junts a Vic , a Ripoll , a Sabadell , i donar un mateix missatge . Caldria persones que ho rebutjarien però serien els menys , perquè la majoria està amb el projecte constitucional . Defensar Espanya no és cosa de feixistes , és cosa de patriotes . a veure si només es podran defensar les pàtries noies ! " , exclamava Bono .
La postura del PSOE
L'exministre de Defensa també valorava l'actuació del seu partit en aquest assumpte , admetent que el PSOE hauria de ser el ' campió de la unitat' , que és "garantia d'igualtat" . " M'agradaria que el meu partit no hagués governat amb els independentistes , que tant mal han fet en aquesta qüestió . Han fet que el PSOE perdi el caràcter de nacional . Crec que hauria de ser meridianament clar , dient que contra la Constitució no podran fer res i que qui vulgui modificar-la a cops és un colpista " .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS