dilluns, 23 de setembre del 2013

La dreta rància del PP un any més a l'Ajuntament de Sevilla subvenciona la celebració del 12 d'octubre, dia de la Hispanitat, organitzada per grups d'ultradreta.





 En el cartell anunciador de la "Festa Nacional d'Espanya a Sevilla" els organitzadors detallen que es tracta d'un "acte públic de suport a la plataforma Recuperem Gibraltar". L'Ajuntament ha confirmat la subvenció, però nega haver patrocinat "actes contra Gibraltar". Segons una nota oficial, el consistori ja ha demanat la retirada del logotip municipal de l'esmentat cartell, encara que no li retirarà la subvenció.

"S'ha posat en el cartell sense cap tipus de permís de l'Ajuntament pel que hem demanat la seva retirada immediata", afirma Amidea Navarro (PP), delegada municipal del districte Casc Antic. Altres fonts municipals asseguren que "el cartell no havia passat el filtre de l'Ajuntament".

Segons les explicacions de Navarro, "la Plataforma Ciutadana 12 octubre porta diversos anys celebrant el 12 d'octubre a Sevilla amb aquesta classe d'esdeveniments populars, i per a això accedeix a una subvenció de lliure concurrència, a través de la CAIS (Coordinadora d'Associacions Independents de Sevilla), com qualsevol altra associació que compleixi els requisits ".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS