diumenge, 29 de setembre del 2013

El successor de Camps va d'escàndol en escàndol pels seus excessos , mentre presumeix d'austeritat , Fabra va cobrar un plus de gairebé 800 euros al mes per residir a València quan vivia a Castelló , la Generalitat ha al · legat que els gairebé 800 euros que Fabra rep de més cada mes és per compensar les despeses que , en ocasions, li significa haver de dormir en un hotel de València , quan les reunions de treball programades s'allarguen fins a altes hores de la nit . Mentre el president Fabra retalla en Educació i Sanitat i té seriosos problemes per pagar a proveïdors - l'exemple més escandalós va ser el dels nens que es van quedar sense menjar en una escola pública .






El successor de Camps a la Generalitat , Alberto Fabra , va assumir les regnes del Consell amb la promesa d'austeritat , després d'anys de malbaratament que van deixar a la Comunitat Valenciana en fallida . Però el nou president està demostrant que allò no va ser més que una promesa i que la realitat és ben diferent . Aquest dissabte , El País revela que Fabra ha cobrat durant almenys un any i mig un plus en la nòmina de 788,85 euros per desplaçament , ja que suposadament residia a València i no a Castelló, on té el seu habitatge . No obstant això , això no és així , segueix vivint a Castelló , des d'on es desplaça diàriament en cotxe oficial fins al Palau de la Generalitat .
Una compensació per als que han de canviar la seva residènciaL'assignació està prevista per compensar els membres del Govern autonòmic que han de canviar de residència per la seva feina institucional . Fabra va cobrar des de gener de 2012 la indemnització , que representa representa el 12% de la nòmina bruta mensual del cap del Consell , 6.423 euros . L'acord que el regula prohibeix que excedeixi del 14% de la retribució anual .
Despeses d'hotelFonts de Presidència de la Generalitat ha al · legat que els gairebé 800 euros que Fabra rep de plus cada mes és per compensar les despeses que , en ocasions, li significa haver de dormir en un hotel de València , quan les reunions de treball programades es perllonguen fins altes hores de la nit .
Els escàndols de FabraMolt aviat es va ensorrar la imatge d'austeritat que Fabra ha intentat transmetre des que va prendre les regnes de la Generalitat després de la renúncia de Francisco Camps pel cas Gürtel , amb la intenció de marcar un abans i un després d'una època de malbaratament en projectes faraònics que va arrossegar amb si a les caixes d'estalvi valencianes i va enfonsar les arques públiques .
Les informacions que desmenteixen les bones intencions de Fabra s'han succeït una rere l'altra des que es conegués el seu pla per a contractar per 18.000 euros a un entrenador personal sobre lideratge que havia de millorar la seva presència pública i ajudar-lo en els seus discursos .
Ha augmentat en un 23% el personal del seu GabinetMentre el president retalla en Educació i Sanitat i té seriosos problemes per pagar a proveïdors - l'exemple més escandalós va ser el dels nens que es van quedar sense menjar en una escola pública - , Fabra ha augmentat el personal contractat a dit del seu Gabinet en un 23% respecte al de Camps . Un total de 149 persones treballen per al president valencià .
31 persones per a la comunicació del presidentNomés en el Departament de Comunicació , Fabra compta amb 31 persones , un nombre superior de col · laboradors que els que hi ha en molts ministeris : 21 són periodistes , tres tècnics en relacions informatives , un altre tècnic en mitjans de comunicació , un assessor de comunicació , un cap de secció del gabinet tècnic i dos coordinadors .
Els 300.000 euros a la Selecció de bàsquet del seu amicL'últim escàndol va ser el pagament de 300.000 euros a la Selecció Espanyola de bàsquet , que entrena el seu amic i company d'institut Juan Antonio Orenga , per un partit amistós a Castelló .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS