divendres, 27 de setembre del 2013

El Parlament de Catalunya ha aprovat aquest divendres amb els vots de CiU, ERC, ICV-EUiA i CUP - 86 de 135 escons - una proposta de resolució que insta el Parlament a portar ia una petició al Congrés per poder celebrar la consulta. la proposta, a la qual s'han oposat PSC, PP i Ciutadans.






El Parlament dóna un ultimàtum a Rajoy: tres mesos per dialogar sobre el dret a decidir.
La Cambra traslladarà al Congrés la resolució aprovada per CiU, ERC, ICV-EUiA i CUP en què sol · liciten un referèndum sobre la independència de Catalunya per al 2014.

El Parlament de Catalunya ha aprovat aquest divendres amb els vots de CiU, ERC, ICV-EUiA i CUP - 86 de 135 escons - una proposta de resolució que insta el Parlament a portar ia una petició al Congrés per poder celebrar la consulta, i que adverteix al president del Govern central, Mariano Rajoy, que el diàleg no pot "eternitzar-se" i ha de donar fruits aquest any.

La proposta, a la qual s'han oposat PSC, PP i Ciutadans, insta el Parlament a presentar amb caràcter urgent al Congrés - on CUP no representació - una iniciativa que sol · liciti un referèndum per a 2014, i avisa Rajoy que el diàleg "ha de tenir resultats" abans que acabi 2013.

La resolució estableix també que, abans d'acabar el període de sessions a finals de desembre, s'hagin fixat "les vies legals, la data i la pregunta" per celebrar el 2014 la consulta d'autodeterminació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS