divendres, 20 de setembre del 2013

El Govern vol ' militaritzar ' l'Administració de l' Estat . Els militars s'exportaran els seus " valors " als funcionaris civils . Entre aquests valors , òbviament , estan l'ordre, la disciplina , l'esperit de sacrifici i l'amor a Espanya que , segons sembla , el Govern del PP ha de trobar a faltar entre dels funcionaris civils de l'Estat .






Assegurava aquesta setmana Cristóbal Montoro que Espanya no trigaria a sorprendre de nou el món i potser el Govern estigui a punt d'aconseguir . A proposta de Defensa , el Consell de Ministres estudiarà pròximament un projecte per modificar la carrera militar que , en essència , consisteix a convertir a militars de carrera en funcionaris civils i , ja de pas , ' militaritzar ' l'Administració de l' Estat .
Més enllà d'intentar recol · locar els alts comandaments militars que sobren al mastodòntic cos d'oficials de l'Exèrcit, la memòria explicativa del projecte dóna compte també d'un altre objectiu no menys ambiciós : "beneficiar a la resta de les administracions públiques del potencial i l'experiència d' aquest personal a través dels valors confiscats dins la institució militar , generant al mateix temps una cultura de defensa i proximitat entre el món civil i militar " .
Entre aquests valors , òbviament , estan l'ordre, la disciplina , l'esperit de sacrifici i l'amor a Espanya que , segons sembla , el Govern del PP ha de trobar a faltar entre els funcionaris civils de l'Estat .
La modificació de la Llei 39 /2007 de la Carrera Militar regularà una nova situació administrativa a què es denominarà " servei en altres administracions públiques alienes a l'Administració Militar" .
Segons Defensa , això permetrà ampliar les expectatives professionals dels oficials i optimitzar la gestió dels recursos humans entre les administracions públiques . En darrer extrem , com ja s'ha esmentat , permetrà " exportar i intercanviar els coneixements , experiència i valors del personal militar a la resta de l'Administració Pública " .
Defensa remarca que es tracta de "donar un impuls a la política de recursos humans basada en el mèrit , la professionalitat i la responsabilitat : flexible i sensible a les necessitats del servei públic" . Els oficials que s'acullin a aquesta nova situació administrativa mantindrà la seva condició de militars , si bé en suspens .



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS