dissabte, 27 d’abril del 2013

I NO PASSA RES. Si això ho fes el Govern Català, ens enviarien la Brunete tachandonos menys de bonics de todo.Bildu prohibeix "l'homofòbia, el racisme i l'espanyolisme".




No podran instal · lar casetes en les festes patronals si exhibeixen actituds "espanyolistes" ni tampoc "homòfobes" o "masclistes".

  El Govern municipal de Bildu a Errenteria (Guipúscoa) ha modificat les condicions per poder muntar casetes en les festes de la Magdalena. A més d'exigir no ser una associació sense ànim de lucre i estar d'acord amb la filosofia de la Comissió de txosnas (casetes), afegeix un nou requisit. "No s'acceptaran actituds sexistes, homòfobes, racistes i espanyolistes" segons informa El Mundo.

Si ho fan, queden exclosos de les festes patronals. Altres condicions són realitzar un mínim de comunicació en euskera en les activitats diàries (el mínim és la igualtat respecte al castellà) i respectar uns acords mínims per al funcionament de l'organisme.

Així ho assegura el Departament de Cultura d'aquest Ajuntament, que ha remès un correu electrònic als agents de la localitat per informar-los de la instauració d'aquests nous criteris en la instal · lació de casetes festives.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS