dijous, 18 d’abril del 2013

Avui els treballadors i les treballadores són més pobres no com a conseqüència de la crisi, sinó de la ideologia d'aquest govern, a més tenen la cara de dir que ho fan pel nostre bé. Si no va ser creada per crear ocupació per a què es va fer la Reforma Laboral?. Van utilitzar als aturats per guanyar les eleccions primer, i per aniquilar els drets laborals después.Más treball per menys sueldo.Y més impostos i menys ajudes.




"La reforma laboral no va ser pensada per crear ocupació". Catorze mesos després d'aprovada la reforma laboral, la ministra Báñez ens va sorprendre a tots dient per fi! la veritat.
Encara que li ha costat tot aquest temps, i després de tantes mentides, el Govern reconeixia quelcom que era evident per a tots i totes des del primer dia davant el clam de les dades. Van guanyar les eleccions prometent ocupació, van fer la reforma laboral afirmant que el seu objectiu era crear ocupació i ara, amb gairebé un milió de llocs de treball destruïts després, ens diuen que no era per això.
Si no va ser creada per crear ocupació per a què es va fer la Reforma Laboral?La pregunta evident ara és un. Si no va ser pensada per crear ocupació, com ja han reconegut encara que els ha costat, per a què va ser pensada?
La resposta era fàcil abans, i és evident ara: per retallar els drets dels treballadors i treballadores, per atacar la negociació col · lectiva i debilitar els convenis col · lectius; perquè tinguem menys salaris, menys drets i menys protecció. Aquests eren els objectius ... i sí ... en això han tingut un rotund èxit. En realitat ja ho sabíem, tots i totes ho sabíem: la Reforma Laboral era i és una màquina d'acomiadaments fàcils i barats.
Van utilitzar als aturats per guanyar les eleccions primer, i per aniquilar els drets laborals desprésVan utilitzar als aturats per guanyar les eleccions, i els van utilitzar, una altra vegada després, com a coartada per aniquilar l'equilibri de les relacions laborals. Ens van dir que abaratien l'acomiadament per evitar els acomiadaments, i el van posar tan barat, que no només han aconseguit destruir gairebé un milió de llocs de treball, han fet alguna cosa més ... han aconseguit que la por s'hagi apoderat dels i les que encara conserven l'ocupació: por de ser acomiadats per qualsevol raó, o causa, facin o no facin la seva feina, tingui beneficis l'empresa, o no.
El resultat, més atur sí, però menys drets per als que conserven l'ocupació. El resultat, ens estan empobrint.
Més feina per menys souAvui milers i milers de trabadores i treballadores, davant l'amenaça permanent de perdre la feina, accepten rebaixes de salaris i ampliació de jornada, mentre els beneficis empresarials continuen creixent. Avui milers i milers de persones treballen més hores i cobren menys, mentre altres milers van a treballar malalts. I molts espanyols més, dos milions, ja no tenen la protecció del Conveni Col · lectiu.
Avui el salari, la jornada, els horaris, les condicions de treball depenen exclusivament de la voluntat dels empresaris i aquesta indefensió es tradueix en angoixa i por, atur, pobresa i desigualtat.
I més impostos i menys ajudesGairebé quiece mesos després de l'entrada en vigor de la reforma laboral, tenir una feina no és garantia de res. Ni tan sols una garantia perquè no t'afecti la pobresa. Segons la Fundació Primer de Maig, el 12% de la població ocupada viu per sota del llindar de la pobresa.
Però no és només qüestió de menys sous i més fragilitat en l'ocupació. A més paguem més .., més en impostos, més pel gas, més per la llum, més per la salut, més pels medicaments, més per l'escola infantil de nostres fills, més per la universitat de la nostra filla, a la qual a més li van treure la beca, més per les cures del nostre pare dependent, i si ... paguem també per la justícia.
Avui els treballadors i les treballadores són més pobres. I no com a conseqüència de la crisi, sinó de la ideologia d'aquest govern, que cada dia pren decisions que empobreixen a milers de persones, i el que és encara pitjor, sempre dient ... que ho fan pel seu bé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS