dilluns, 27 de febrer del 2012

Estimem Catalunya




Aquest escrit esta dirigit a tothom que estimi Catalunya, siguin catalans o no.
Ara per ara, el problema de tindre o no la independència, no passa per fer fronteres, no senyors, no calen, simplement volem tindre el dret a decidir cap a on van els nostres Impostos, dret a decidir les nostres pròpies lleis, per que darrerament, el que pensem els catalans no té gaire importància a Espanya, tan si val si nosaltres volem un Estatut, que ells ja se'n cuiden de retallar-lo, rebatre'l i condicionar-ho  als seus interessos, no pas als nostres, i en això, segur que estem d'acord i a més canvien les lleis com ells volen I NO ÉS JUST!!
Tampoc és tracta de dir a ningú, com s'ha de sentir, si català, si espanyol, si francès, si anglès, que cadascú se senti com vulgui, no més faltaria!!
Ara parlaré del pacte fiscal o concert econòmic, això és una maniobra política que no ens portarà en lloc. La història de Catalunya esta plena de pactes, que al final, sempre han sortit guanyant els espanyols, si no a les probes em remeto!!
Segurament, el President Artur Mas, ho fa amb bona fe, o això vull pensar, però si Espanya pacta, serà per que ells surtin guanyant, no pas Catalunya, o sigui, nosaltres. I em sembla que ja hi ha prou d'aquest color.
El corredor mediterrani, per exemple, si fins i tot, Europa ho ha dit ben clar, doncs el govern central, és dedica a promocionar un corredor central, que serà un altra obra faraònica com molts aeroports i aves.
Per tant, l'única manera de conservar lo poc que ens queda i anar endavant amb les nostres infraestructures, hospitals, escoles i la nostra llengua, etc, és LA INDEPENDÈNCIA!!
Ja sé que molts hi dubteu, és normal, però si ja portem 30 anys d'autonomia i ja s'ha vist el que ha passat. Per tant, ja no més queda un camí.
Insto des de la meva profunda i modesta persona, a tots els polítics i organismes catalans a unir-nos i plantar cara a Espanya i dir que volem la nostra independència, no no més econòmica, si no TOTAL!!. I sí, ja sé, Espanya es farà la sorda, doncs molt bé, als organismes i governs internacionals, a Estrasburg, on calgui fins aconseguir-la. 
A Catalunya, no no més hi han catalans, hi han moltes persones d'arreu del mon que estimen la nostra terra i si tots l'estimem i sabem el que volem, hem de ser forts, ara més que mai!!
Aquí a Catalunya paguem impostos  al estat i no més rebem una ínfima part, a més, no paguen el que ens deuen i a sobre, hem de continuar mantenint persones que primer, ens odien i després ens desprestigien, doncs no.
Ja sé que hi han persones a Espanya que no ens odien ni desprestigien, però no hi son al govern, ni son els que manen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS